ANKARA / YENİMAHALLE - Şehit Muhammed Meriç Ortaokulu

Şehit Muhammed Meriç Ortaokulu

Adres
KUZEY YILDIZI MAH. 4099 SK. ŞEHIT MUHAMMED MERIÇ ORTAOKULU BLOK NO 2/1 YENİMAHALLE / ANKARA
Vizyon
Bulunduğu ortamlarda mensubu olmaktan övünç duyulan, çağdaş uygarlık düzeyinin üzerinde bilgi ve teknoloji üretebilecek bireyler yetiştirmek.
Misyon
Okulumuzun sorumluluk alanında yasalar ve yönetmelikler çerçevesinde verilen imkan ve yetkileri planlı, programlı, etkin bir şekilde tamamen öğrencilerimizin yararına kullanarak eğitim ve öğretimde en iyi hizmeti sunup yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmek.
Başarılar
* Başkent Enerji Hareketi Projesinde Ankara Üçünlüğü. * Beyaz Bayrak. * 4. Şiir Olimpiyatlarında İlçe İkinciliği * Tübitak 4004 Projesi 2012 ve 2013 yıllarında iki defa * Tübitak 4006 Projesi 2014 yılı
Ulaşım
Metro Hastane İstasyonundan 227 Nolu Kuzey Yıldızı Mah. Otobüsleri Ulus Gençlik Parkı karşısından Kuzey Yıldızı Mahallesi minibüsleri ile okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.
Yeni bir yerleşim merkezidir.
Yenimahalle Merkeze 13 km.