ANKARA / YENİMAHALLE - Şehit Muhammed Meriç Ortaokulu

May

Din Kültürü Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Ayşenur UÇAR rehberliğinde, Seçmeli Kur'an-ı Kerim dersi alan 5. Sınıf öğrencilerimizle 2-3-6-7 Mayıs'ta "Kur'an'ı Kerim'e Geçme Kutlaması" yapıldı. Her sınıftan Kur'an'a geçen öğrencilerimize Kur'an hediye eden velimize ve emeği geçen Ayşenur Uçar öğretmenimize teşekkür ederiz.

May

Meslek Tanıtım ve Kariyer Günleri Mayıs ayı etkinliğimiz 10 Mayıs Cuma günü yapılacaktır. Bu ay sporculuk mesleğini tanıtmak üzere voleybolcu Ezgi KAPDAN KARACAKAYA ve voleybolcu Murat KARAKAYA'yı ağırlıyoruz.

May

Okulumuzda 10 Mayıs Cuma günü Bilim Şenliği yapılacaktır.

May

Toplum hizmeti kapsamında 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle Yenimahalle Halk Eğitim merkezi tarafından desteklenen, Cumhuriyetin 100. Yılında 100 öğrencimize ücretsiz saç kesimi ve saç bakımı yapılacaktır.

May

09.05.2024 Perşembe günü öğleden sonra okulumuz bünyesinde 7.sınıf ve 8. sınıf öğrencilerimiz arasında iki oturum şeklinde

"Bir Kelime Bir İşlem" bilgi yarışması düzenlenecektir.

May

Okul futbol takımımız, misafir ettiği, Emin Sağlamer Ortaokulu ile oynadığı hazırlık maçında oldukça üstün bir oyunla kazanmayı bildi.  Maçın kazananı aynı zamanda iki güzide okulun dostluğu oldu. Tebrikler çocuklar.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında organize edilen sportif etkinlikler 30 Nisan Salı günü okulumuz bahçesinde yapıldı.

Nis

Tema yetkilisi Sebahat Bayram'ın verdiği "Biyoçeşitlik Konferansı"nın ardından öğrencilerimize, tema üye rozetleri dağıtıldı. Emeği geçen, desteklerini esirgemeyen öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mız okulumuzda düzenlenen törenle coşkuyla kutlandı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Okul Müdürümüz ve Müdür Yardımcılarımızın koltuklarını 5. Sınıf öğrencilerimiz bir günlüğüne devraldı. Gelecekte güzel yerlere gelerek bu ülke için iyi birer vatandaş olacaklarına emin olduğumuz yavrularımızın bayramını kutluyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programımız 23 Nisan Salı günü saat 10.00 da okulumuz bahçesinde yapılacaktır. Tüm öğrenci ve velilerimizi bayram coşkusunu yaşamaya davet ediyoruz.

Nis

Okulumuzda en son yapılan Kazanım Değerlendirme Sınavı'nda dereceye giren öğrencilerimiz düzenlenen törenle ödüllendirildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Nis

Meslek Tanıtım ve Kariyer Günleri kapsamında doktorluk mesleğini tanıtmak üzere Tıbbi Onkoloji Uzmanı Dr. Mustafa BÜYÜKKÖR'ü okulumuz konferans salonunda misafir ettik.

Nis

Dikimizi Zenginlikleri Projesi kapsamında yapılan Mısra Ezberleme etkinlikleri panosu sergilendi.

Nis

2 Nisan Otizm Farkındalık Günü kapsamında, Otizm sınıfı öğretmenlerimiz pano hazırlayarak ve sınıflarımızda konuyla ilgili videolarla etkinlikler yapıldı.