ANKARA / YENİMAHALLE - Şehit Muhammed Meriç Ortaokulu

Ekm

İsrail'in Filistin'e yönelik gerçekleştirdiği saldırılar sonucu başta çocuklar olmak üzere hayatını kaybedenler için bayrak töreninde, 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Ekm

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği Arasında imzalanan  "Çocukları Eğitim Süreçlerinin Güvenliğine İlişkin Koruyucu Önleyici Hizmet ve Tedbirlerin Arttırılmasına Yönelik İş Birliği Protokolü" kapsamında  koruyucu önleyici çalışma olarak okulumuzda, İlçe Psikososyal Koruma Önleme Krize Müdahale ekibi tarafından öğrencilerimize "Akran Zorbalığı" eğitimi verildi.

Ekm

ÇEDES projesi kapsamında Okulumuzda kurulan Değerler Kulübü, çalışmalarına ekim ayı konusu olan "Edep, Saygı ve Nezaket" ile başladı.

Ekm

Okumuz konferans salonunda düzenlenecek "Meslek Tanıtım ve Kariyer Günleri"nin Ekim Ayı konuğu Türk Traktör Dönüşüm Lideri Sayın Rahmi Onur ÖZGÜR.

Ekm

13 Ekim Ankara'nın Başkent Oluşu, okulumuzda düzenlenen törenle kutlandı.

Ekm

13 Ekim Cuma günü saat: 10.00 da okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Siren sesleri ile birlikte "Çök-Kapan-Tutun" hareketi yapan öğrencilerimiz sırasıyla okuldan tahliye edildi. Öğrencilerimiz yapılan tatbikat sayesinde deprem anı ve sonrasıyla ilgili bilgilendirildi.

Ekm

Veli-Öğretmen görüşme saatlerimiz aşağıdaki gibidir.

Ekm

Okumuzda her gün düzenli olarak yapılan "Kitap Okuma Saati" uygulamamız devam etmektedir.

Eyl

Yenimahalle Jandarma Trafikten ekipler ve okul idaremiz, okulumuz servislerine denetlemede bulundular. Yapılan denetlemede herhangi bir sorunla karşılaşılmazken, yetkililer servis kullanan öğrencilerimize ve servis sürücü ve rehberlerine önemli noktalar hakkında bilgilendirme yaptılar.

Eyl

Okulumuzda okumanın önemine yönelik "kitap okuma saati" uygulaması gerçekleştirilmektedir.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı İlköğretim Haftasını okulumuzda düzenlenen törenle kutladık. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize sağlıklı ve başarılı bir eğitim yılı diliyoruz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Eylül seminer döneminde öğretmenlerimiz mesleki çalışmalarını sundular.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yolu Sene Başı Öğretmenler Kurulu toplantımız, okulumuz konferans salonunda yapıldı. Toplantıda Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN'in öğretmenlere seslendiği canlı yayın da izlendi. Tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılı ve sağlıklı bir eğitim öğretim yılı dilekleriyle toplantıya son verildi.

Eyl

Öğrencilerimizle birlikte Teknofest Ankara'yı ziyaret ettik.

Büyük zaferin 101. yıldönümü kutlu olsun.

Başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyoruz.